Haruldane 20-minutiline ülesvõte Ukraina rindeläheduses toimuvast


Video võib sisaldada osalt häirivaid kaadreid. Selle autoriks on Arnie (instagram Arnie in Ukraine) ja kirjutab ise Ukraina sõja kohta järgnevalt:

Ma jõudsin Ukrainasse 2022. aasta märtsi alguses. Olen olnud osa SSO-st ja nüüd GUR-st.

Ma osalesin eelmisel aastal Harkivis vasturünnakus, kus sain haavata. Olen teinud natuke kõike: põhilised rünnakud, küla - ja linnade puhastused vaenlastest, igasugused luuremissioonid. Samuti droonimissioonid tavaliste DJI droonide ja FPV droonidega.

Tsiviilelanike evakueerimised, haavatute evakueerimise pakkumine teistele üksustele jne.

Kõige lahedam asi, mida olen teinud, oli hävitada vene BMP 2-M NLAW-ga. See oli päris äge.

Sain uuesti haavata sel juunil Zaporizija rünnaku esimesel nädalal [Näha ülaltoodud videos, Harkivi saadud vigastuste info Arnie_in_Ukraine Instagramis]. Midagi tõsist pole. Lihtsalt väike auk mu puusa kohal. Ma olen juba paranenud ja tagasi «tööl» idas.

Teisi Arnie videoid saab näha Civ Dic YouTube kanalil. Samuti samal kanalil kui ka Instragrami kontolt leiab annetuslingid, mis annavad ligipääsu ka tsenseerimata lisamaterjalidele, mida muidu YouTube ei tohi postitada.

Jaga artiklit FB-s:Kui Sulle meeldis, mis lugesid või vaatasid, siis jälgi meie Facebooki lehte, et kõik info, mida muu meedia ei avalda, jõuaks alati Sinuni.


Sulle võib pakkuda huvi ka...

Sponsoreeritud